Studiu solutii / Solutii pentru ofertare

Pentru evaluarea preliminara a unei constructii, din punct de vedere al solutiei tehnice si al costurilor, putem realiza Studii de solutii, in care includem mai multe variante tehnice si tehnologice, cu o evaluare de costuri, astfel incat clientul sa-si bugeteze corect lucrarea ce urmeaza a fi realizata. Totodata aceste Studii de solutii pot fi folosite de catre Executanti in stadiul de ofertare, atunci cand ofertarea este design & build, noi avand posibilitatea sa mulam solutiile tehnice pe tehnologiile de care dispun, scopul principal fiind elaborarea solutiei optime tehnic si economic, ce pot combate concurenta.

Solicita oferta
Studiu solutii
1.
Profesionalism

Suntem o echipa de profesionisti dinamica, ce are la baza volumul de cunostinte in domeniul constructiilor, cunostinte acumulate in urma experientelor profesionale in proiecte de anvergura.

2.
Seriozitate

Un element esential in relatia noastra cu clientii este seriozitatea cu care tratam fiecare proiect in parte, indiferent de marimea acestuia, astfel incat sa putem duce la finalizare cu success orice provocare.

3.
Adaptabilitate

Piata constructiilor este din ce in ce mai dinamica, fiecare Constructor sau Investitor cautand sa-si optimizeze cat mai eficient proiectul. Pentru a face fata noilor provocari, ne mentinem in permanenta actualizati cu noile tehnologii de pe piata, cu cele mai noi metode de calcul, astfel incat produsul nostru sa fie unul competitiv, optim din punct de vedere tehnic, tehnologic si economic.

Servicii aditionale

Proiectare geotehnica si fundatii speciale
Proiectare geotehnica si fundatii speciale

Prin experienta acumulata in decursul anilor, putem oferi proiectarea unei game largi de solutii pentru problemele de geotehnica si fundatii speciale, utilizand atat metode de calcul bazate pe elemente finite, cat si metode analitice.

detalii
Asistenta tehnica santier
Asistenta tehnica santier

Oferim servicii de asistenta tehnica, astfel incat lucrarile sa se desfasoare cu respectarea proiectului tehnic si sa rezulte o lucrare superioara din punct de vedere calitativ.

detalii
ALGERO ENGINEERING

ALGERO ENGINEERING a fost infiintata de un grup de profesionisti cu experienta de peste 10 ani in domeniul constructiilor, cu scopul de a livra produse calitative, inovative, la preturi competitive, astfel incat sa existe o relatie win – win intre noi si client.

+40724518616
© ALGERO ENGINEERING SRL