Studii Geotehnice

Studii geotehnice

Este cunoscut faptul ca un procent important din valoarea unei constructii il ocupa infrastructura, fie ca vorbim de fundatii, structuri de sprijin, epuismente, pereti de subsol, etc. Un studiu geotehnic detaliat, care sa includa toate testele necesare (de laborator si in situ), ce are la baza o tema elaborata impreuna cu inginerul proiectant, va conduce intotdeauna la elaborarea de solutii optime pentru infrastuctura. Nu putine sunt situatiile cand clientii fac cost saving la Studiul geotehnic, cost saving ce se traduce in supradimensionarea infrastructurii, proiectantul fiind nevoit sa aiba ca date de intrare niste estimari din literature, corelatii, care in cele mai multe cazuri sunt mult acoperitoare.

ALGERO ENGINEERING va ofera studii geotehnice complete, intocmite in baza incercarilor de laborator si incercarilor in teren. Forajele geotehnice sunt realizate cu instalatii hidraulice performante, probele fiind pastrate conform normelor si testate in laboratoare autorizate, rezultand parametrii fizico-mecanici reali. Incercarile in situ de tip CPT/ CPTu/ SPT/ PDG vin si completeaza incercarile de laborator, pentru a determina gradul de indesare/ starea de consistenta a pamanturilor, in corelare cu natura pamantului.

Cand situatia o cere, putem realiza studii de stabilitate a terenului/ versantilor ce urmeaza a fi incarcati cu noua constructie si putem veni cu recomandari optime pentru tratarea problemelor de geotehnica si fundatii speciale.

Solicita oferta
1.
Profesionalism

Suntem o echipa de profesionisti dinamica, ce are la baza volumul de cunostinte in domeniul constructiilor, cunostinte acumulate in urma experientelor profesionale in proiecte de anvergura.

2.
Seriozitate

Un element esential in relatia noastra cu clientii este seriozitatea cu care tratam fiecare proiect in parte, indiferent de marimea acestuia, astfel incat sa putem duce la finalizare cu success orice provocare.

3.
Flexibilitate

Flexibilitatea si adaptarea continua la situatia reala sunt elemente cheie in derularea unui proiect, iar promptitudinea de care dam dovada are ca rezultat finalizarea lucrarilor la termen, in bugetul stabilit, calitatea fiind tinta noastra principala in implementarea unui proiect.

Servicii aditionale

Proiectare civila
Proiectare civila

Avem capacitatea de a proiecta structuri din beton armat, metal si lemn pentru majoritatea tipurilor de constructii civile, industriale si agricole (birouri, rezidentiale, hale, silozuri/ rezervoare, etc.).

detalii
Asistenta tehnica santier
Asistenta tehnica santier

Oferim servicii de asistenta tehnica, astfel incat lucrarile sa se desfasoare cu respectarea proiectului tehnic si sa rezulte o lucrare superioara din punct de vedere calitativ.

detalii
ALGERO ENGINEERING

ALGERO ENGINEERING a fost infiintata de un grup de profesionisti cu experienta de peste 10 ani in domeniul constructiilor, cu scopul de a livra produse calitative, inovative, la preturi competitive, astfel incat sa existe o relatie win – win intre noi si client.

+40724518616
© ALGERO ENGINEERING SRL