Proiectare geotehnica si fundatii speciale

Proiectare geotehnica si fundatii speciale

Prin experienta acumulata in decursul anilor, putem oferi proiectarea unei game largi de solutii pentru problemele de geotehnica si fundatii speciale, utilizand atat metode de calcul bazate pe elemente finite, cat si metode analitice.

Solutiile tehnice proiectate sunt alese in stransa legatura cu tehnologiile disponibile pe piata, astfel incat Constructorul sa aiba cel putin trei executanti ce pot oferta proiectul tehnic, eliminandu-se posibilitatea contractarii pe preturi cu marja foarte mare.

Functie de dificultatea proiectului, pentru structuri simple, de complexitate redusa, putem dimensiona solutiile tehnice cu metode de calcul analitice, iar pentru situatii complexe, ce necesita o arie de studiu largita (ex. influenta excavatiilor adanci asupra constructiilor invecinate, impactul epuismentelor asupra cladirilor existente, conlucrarea teren-structura, etc.), folosind metode de calcul cu element finit.

Pentru a tine pasul cu noile metode de calcul si tehnologii, membrii echipei sunt periodic instruiti prin participarea la seminarii/ conferinte/ traininguri, in tara si in strainatate.

Putem trata orice categorie de constructii (constructii noi, consolidari de constructii, stabilizari versanti, lucrari de epuismente, lucrari de arta) ce necesita lucrari de geotehnica si fundatii speciale, din care enumeram cateva tipuri de constructii:

1.
Adaptabilitate

Piata constructiilor este din ce in ce mai dinamica, fiecare Constructor sau Investitor cautand sa-si optimizeze cat mai eficient proiectul. Pentru a face fata noilor provocari, ne mentinem in permanenta actualizati cu noile tehnologii de pe piata, cu cele mai noi metode de calcul, astfel incat produsul nostru sa fie unul competitiv, optim din punct de vedere tehnic, tehnologic si economic.

2.
Promptitudine

Fiecare proiect este unic, fie din conditiile de amplasament, fie din cerintele de arhitectura/ functionalitate, de aceea de multe ori apar provocari tehnice ce necesita, prin complexitatea lor, creativitate, inovatie, viziune, abilitati fara de care nu am putea duce la indeplinire scopul propus. Echipa noastra de ingineri a dat dovada intotdeauna ca stie sa rezolve orice problema tehnica, prin adoptarea de solutii inovatoare, in bugetul stabilit.

3.
Optimizare

Scopul nostru este de a livra produse calitative la preturi minime, iar acest lucru se poate realiza doar prin imbunatatirea continua a cunostintelor tehnice, a metodelor de calcul, a intregului proces de realizare a unui proiect. Acest lucru il realizam prin participarea periodica la seminarii/ conferinte/ traininguri nationale si internationale, unde cei mai buni specialisti in domeniu isi expun ideile, proiectele, cercetarile.

Servicii aditionale

Proiectare civila
Proiectare civila

Avem capacitatea de a proiecta structuri din beton armat, metal si lemn pentru majoritatea tipurilor de constructii civile, industriale si agricole (birouri, rezidentiale, hale, silozuri/ rezervoare, etc.).

detalii
Asistenta tehnica santier
Asistenta tehnica santier

Oferim servicii de asistenta tehnica, astfel incat lucrarile sa se desfasoare cu respectarea proiectului tehnic si sa rezulte o lucrare superioara din punct de vedere calitativ.

detalii
ALGERO ENGINEERING

ALGERO ENGINEERING a fost infiintata de un grup de profesionisti cu experienta de peste 10 ani in domeniul constructiilor, cu scopul de a livra produse calitative, inovative, la preturi competitive, astfel incat sa existe o relatie win – win intre noi si client.

+40724518616
© ALGERO ENGINEERING SRL