Expertize tehnice si verificari, exigenta Af

Colaboram cu specialisti in domeniul geotehnicii si fundatiilor speciale (verificatori de proiecte, experti tehnici) ce poseda o vasta experienta, de peste 30 ani, iar pentru a completa pachetul de proiectare, va putem oferi servicii de verificare si expertizare, domeniul Af.

Solicita oferta
Expertize tehnice si verificari, exigenta Af
1.
Seriozitate

Un element esential in relatia noastra cu clientii este seriozitatea cu care tratam fiecare proiect in parte, indiferent de marimea acestuia, astfel incat sa putem duce la finalizare cu success orice provocare.

2.
Flexibilitate

Flexibilitatea si adaptarea continua la situatia reala sunt elemente cheie in derularea unui proiect, iar promptitudinea de care dam dovada are ca rezultat finalizarea lucrarilor la termen, in bugetul stabilit, calitatea fiind tinta noastra principala in implementarea unui proiect.

3.
Optimizare

Scopul nostru este de a livra produse calitative la preturi minime, iar acest lucru se poate realiza doar prin imbunatatirea continua a cunostintelor tehnice, a metodelor de calcul, a intregului proces de realizare a unui proiect. Acest lucru il realizam prin participarea periodica la seminarii/ conferinte/ traininguri nationale si internationale, unde cei mai buni specialisti in domeniu isi expun ideile, proiectele, cercetarile.

Servicii aditionale

Proiectare geotehnica si fundatii speciale
Proiectare geotehnica si fundatii speciale

Prin experienta acumulata in decursul anilor, putem oferi proiectarea unei game largi de solutii pentru problemele de geotehnica si fundatii speciale, utilizand atat metode de calcul bazate pe elemente finite, cat si metode analitice.

detalii
Studii geotehnice
Studii Geotehnice

ALGERO ENGINEERING va ofera studii geotehnice complete, intocmite in baza incercarilor de laborator si incercarilor in teren. Forajele geotehnice sunt realizate cu instalatii hidraulice performante, probele fiind pastrate conform normelor si testate in laboratoare autorizate.

Detalii
ALGERO ENGINEERING

ALGERO ENGINEERING a fost infiintata de un grup de profesionisti cu experienta de peste 10 ani in domeniul constructiilor, cu scopul de a livra produse calitative, inovative, la preturi competitive, astfel incat sa existe o relatie win – win intre noi si client.

+40724518616
© ALGERO ENGINEERING SRL