Asistenta tehnica santier

Ulterior proiectului tehnic, oferim servicii de asistenta tehnica, astfel incat lucrarile sa se desfasoare cu respectarea proiectului tehnic si sa rezulte o lucrare superioara din punct de vedere calitativ.

Solicita oferta
Asistenta tehnica santier
1.
Profesionalism

Suntem o echipa de profesionisti dinamica, ce are la baza volumul de cunostinte in domeniul constructiilor, cunostinte acumulate in urma experientelor profesionale in proiecte de anvergura.

2.
Seriozitate

Un element esential in relatia noastra cu clientii este seriozitatea cu care tratam fiecare proiect in parte, indiferent de marimea acestuia, astfel incat sa putem duce la finalizare cu success orice provocare.

3.
Adaptabilitate

Piata constructiilor este din ce in ce mai dinamica, fiecare Constructor sau Investitor cautand sa-si optimizeze cat mai eficient proiectul. Pentru a face fata noilor provocari, ne mentinem in permanenta actualizati cu noile tehnologii de pe piata, cu cele mai noi metode de calcul, astfel incat produsul nostru sa fie unul competitiv, optim din punct de vedere tehnic, tehnologic si economic.

Servicii aditionale

Proiectare geotehnica si fundatii speciale
Proiectare geotehnica si fundatii speciale

Prin experienta acumulata in decursul anilor, putem oferi proiectarea unei game largi de solutii pentru problemele de geotehnica si fundatii speciale, utilizand atat metode de calcul bazate pe elemente finite, cat si metode analitice.

detalii
Expertize tehnice si verificari, exigenta Af
Expertize tehnice si verificari, exigenta Af

Colaboram cu specialisti in domeniul geotehnicii si fundatiilor speciale (verificatori de proiecte, experti tehnici) ce poseda o vasta experienta. Suplimentar va putem oferi servicii de verificare si expertizare, domeniul Af.

Detalii
ALGERO ENGINEERING

ALGERO ENGINEERING a fost infiintata de un grup de profesionisti cu experienta de peste 10 ani in domeniul constructiilor, cu scopul de a livra produse calitative, inovative, la preturi competitive, astfel incat sa existe o relatie win – win intre noi si client.

+40724518616
© ALGERO ENGINEERING SRL