Servicii de dirigentie

1.Dirigentie domeniul 2.2, bloc P+5E, bd. Pipera 188B. Suprafata construita desfasurata: 7200 mp


Dirigentie Pipera

Dirigentie Pipera

2.Dirigentie domeniul 2.2, hala metalica sat Manolache, jud. Ilfov.


Dirigentie Manolache

Dirigentie Manolache
Dirigentie Manolache

Dirigentie Manolache

3.Dirigentie domeniul 2.2, casa Irimia, str. Intrarea Bradului, nr. 4, Otopeni, jud. Ilfov.


Dirigentie Irimia

Dirigentie Irimia

4.Dirigentie domeniul 2.2, casa Spatariu, str. 1 Mai nr. 23, Otopeni, jud. Ilfov


Dirigentie Spatariu

1.
Adaptabilitate

Piata constructiilor este din ce in ce mai dinamica, fiecare Constructor sau Investitor cautand sa-si optimizeze cat mai eficient proiectul. Pentru a face fata noilor provocari, ne mentinem in permanenta actualizati cu noile tehnologii de pe piata, cu cele mai noi metode de calcul, astfel incat produsul nostru sa fie unul competitiv, optim din punct de vedere tehnic, tehnologic si economic.

2.
Promptitudine

Fiecare proiect este unic, fie din conditiile de amplasament, fie din cerintele de arhitectura/ functionalitate, de aceea de multe ori apar provocari tehnice ce necesita, prin complexitatea lor, creativitate, inovatie, viziune, abilitati fara de care nu am putea duce la indeplinire scopul propus. Echipa noastra de ingineri a dat dovada intotdeauna ca stie sa rezolve orice problema tehnica, prin adoptarea de solutii inovatoare, in bugetul stabilit.

3.
Optimizare

Scopul nostru este de a livra produse calitative la preturi minime, iar acest lucru se poate realiza doar prin imbunatatirea continua a cunostintelor tehnice, a metodelor de calcul, a intregului proces de realizare a unui proiect. Acest lucru il realizam prin participarea periodica la seminarii/ conferinte/ traininguri nationale si internationale, unde cei mai buni specialisti in domeniu isi expun ideile, proiectele, cercetarile.

Servicii aditionale

Proiectare civila
Proiectare civila

Avem capacitatea de a proiecta structuri din beton armat, metal si lemn pentru majoritatea tipurilor de constructii civile, industriale si agricole (birouri, rezidentiale, hale, silozuri/ rezervoare, etc.).

detalii
Asistenta tehnica santier
Asistenta tehnica santier

Oferim servicii de asistenta tehnica, astfel incat lucrarile sa se desfasoare cu respectarea proiectului tehnic si sa rezulte o lucrare superioara din punct de vedere calitativ.

detalii
ALGERO ENGINEERING

ALGERO ENGINEERING a fost infiintata de un grup de profesionisti cu experienta de peste 10 ani in domeniul constructiilor, cu scopul de a livra produse calitative, inovative, la preturi competitive, astfel incat sa existe o relatie win – win intre noi si client.

+40724518616
© ALGERO ENGINEERING SRL