De ce noi

De ce Algero Engineering

Compania noastra va poate sprijini in toate etapele intocmirii si implementarii unui proiect, de la studii de amplasament (studiu geotehnic, studiu topografic), studiu solutii, proiectare structurala, supervizarea lucrarilor (asistenta tehnica, dirigentie), pana la receptia la terminarea lucrarilor.

Solicita oferta
1.
Profesionalism

Suntem o echipa de profesionisti dinamica, ce are la baza volumul de cunostinte in domeniul constructiilor, cunostinte acumulate in urma experientelor profesionale in proiecte de anvergura.

2.
Seriozitate

Un element esential in relatia noastra cu clientii este seriozitatea cu care tratam fiecare proiect in parte, indiferent de marimea acestuia, astfel incat sa putem duce la finalizare cu success orice provocare.

3.
Flexibilitate

Flexibilitatea si adaptarea continua la situatia reala sunt elemente cheie in derularea unui proiect, iar promptitudinea de care dam dovada are ca rezultat finalizarea lucrarilor la termen, in bugetul stabilit, calitatea fiind tinta noastra principala in implementarea unui proiect.

4.
Adaptabilitate

Piata constructiilor este din ce in ce mai dinamica, fiecare Constructor sau Investitor cautand sa-si optimizeze cat mai eficient proiectul. Pentru a face fata noilor provocari, ne mentinem in permanenta actualizati cu noile tehnologii de pe piata, cu cele mai noi metode de calcul, astfel incat produsul nostru sa fie unul competitiv, optim din punct de vedere tehnic, tehnologic si economic.

5.
Promptitudine

Fiecare proiect este unic, fie din conditiile de amplasament, fie din cerintele de arhitectura/ functionalitate, de aceea de multe ori apar provocari tehnice ce necesita, prin complexitatea lor, creativitate, inovatie, viziune, abilitati fara de care nu am putea duce la indeplinire scopul propus. Echipa noastra de ingineri a dat dovada intotdeauna ca stie sa rezolve orice problema tehnica, prin adoptarea de solutii inovatoare, in bugetul stabilit.

6.
Optimizare

Scopul nostru este de a livra produse calitative la preturi minime, iar acest lucru se poate realiza doar prin imbunatatirea continua a cunostintelor tehnice, a metodelor de calcul, a intregului proces de realizare a unui proiect. Acest lucru il realizam prin participarea periodica la seminarii/ conferinte/ traininguri nationale si internationale, unde cei mai buni specialisti in domeniu isi expun ideile, proiectele, cercetarile.

ALGERO ENGINEERING

ALGERO ENGINEERING a fost infiintata de un grup de profesionisti cu experienta de peste 10 ani in domeniul constructiilor, cu scopul de a livra produse calitative, inovative, la preturi competitive, astfel incat sa existe o relatie win – win intre noi si client.

+40724518616
© ALGERO ENGINEERING SRL